П`ятниця, 19.04.2024, 04:33

Меню сайту
Нас можна знайти

Одноклассники

Крупецький НВК

 

ВКонтакте

Крупецький НВК

 

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 31 » «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»
13:40
«Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»

Книги – морська глибина:

Хто в них пірне аж до дна,

Той хоч і труду мав досить,

Дивнії перли виносить.

  Так писав про скарбницю духовної культури – книгу  І. Франко. Без книг ми не можемо уявити життя на землі. Адже, як висловився Т. Шевченко, книга потрібна людині, як хліб насущний.

  Жовтень особливий для усіх навчальних закладів, ажде саме у цьому місяці проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. В цьому році він проходив під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя».

   Протягом місяця у нашому закладі  відбулися різноманітні заходи.

  Проходили  огляди біля книжкових полиць «Чарівний світ казки», «Ми любимо і знаємо ці книжки», «Я раджу прочитати своїм ровесникам».  Знайомилися з книжково-ілюстрованими виставками «Криниця знань », ‹‹Письменники рідного краю››, ‹‹Подивись, якими різними бувають книги››.

   З учнями  молодших та середніх класів  проведено бесіду ″ Шкідливі звички - шлях в нікуди ″. Діти слухали вірші про здоров’я, відгадували загадки. розповідали, як вони зберігають своє здоров’я. Бібліотекар звернула увагу дітей на те, які книги є у бібліотеці з охорони здоров’я. У кінці години учням молодших класів було запропоновано перегляд мультфільмів.

  Для найменших читачів, учнів 1-го класу, організовано бібліоподорож «Мандрівка книжковим містом», де Оксана Анатоліївна розповіла дітям про бібліотеку, про правила користування книгою; діти розгадували загадки та відповідали на запитання казкової вікторини.

 Крім того було проведено  книгозбірні презентації «Усе минуще, тільки книги вічні», «Книжки-ювіляри – 2017».

  Протягом місяця також  проходили:  акція «Подаруй бібліотеці нову дитячу книгу», конкурс на краще гасло та логотип до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, бліцопитування ‹‹Що читали мої батьки››, виставка ″ Твоє здоров’я в твоїх руках″.

  Школа починається із книги, з бібліотеки. В. Сухомлинський сказав, що шкільна бібліотека – це кабінет № 1, все найцікавіше починається з бібліотеки.

Переглядів: 462 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Графік роботи
Понеділок Субота - Неділя - вихідний
Вхід на сайт
Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Точний час
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту